ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

wellness-589773-opt.jpg
 
 

Ρέικι (Ενεργειακή Μέθοδος)

Με απαλό άγγιγμα των χεριών του θεραπευτή μεταβιβάζεται βιοενέργεια στο σώμα του λήπτη, απελευθερώνει τους μεσημβρινούς και τα ενεργειακά κανάλια (chakras), επαναφέρει την νοητική ηρεμία & ψυχική ισορροπία, ενισχύει και επιταχύνει την ικανότητα αυτοθεραπείας. Στη διάρκεια της συνεδρίας είστε ντυμένοι με άνετα ρούχα.
Διάρκεια 40’

Θεραπευτικό Μασάζ

ωμοπλάτη, αυχένας, χέρια, κεφάλι

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί έλαια, εδώ οι πιέσεις-μαλάξεις είναι βαθύτερες προκειμένου να ανακουφιστούν οι περιοχές όπου υπάρχει μυϊκή ένταση.
Διάρκεια 40’

Χαλαρωτικό Μασάζ

ωμοπλάτη, αυχένας, χέρια, κεφάλι

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια, χαλαρώνει και αποδεσμεύει την ένταση.
Διάρκεια 40’

Αρωματοθεραπεία Χαλαρωτικό Μασάζ με Αιθέρια Έλαια

Οι χαλαρωτικές μαλάξεις σε συνδυασμό με τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, ανακουφίζουν, χαλαρώνουν και ανανεώνουν σώμα & πνεύμα.
Διάρκεια 60’

Βαθιά Μάλαξη με  Έλαιο (deep tissue)

Εδώ η κίνηση είναι πιο αργή και η πίεση πιο βαθειά, σκοπός είναι να εντοπισθούν μικρότερες μυϊκές ομάδες, trigger points, που δεν εντοπίζονται με τις απλές τεχνικές μάλαξης, προκειμένου να απελευθερώσουν τις μυϊκές εντάσεις.
Διάρκεια 60’

Λεμφική Μάλαξη

Εφαρμόστηκε από τον Δανό γιατρό Emil Vodder το 1930, τεχνική μάλαξη με έλαιο που αποσκοπεί στην αποστράγγιση των λεμφικών υγρών, βοηθάει την αποβολή της κυτταρίτιδας, την κινητικότητα του εντέρου, την αποτοξίνωση, τα πρηξίματα και τις φλεγμονές.
Διάρκεια 40’

Λεμφική Μάλαξη με Αποτοξινωτικό λουτρό ποδιών

Προηγείται η λεμφική μάλαξη 40', ακολουθεί (με την διαδικασία Ιονισμού) λουτρό ποδιών 30'. Αποτοξινώνει όλο το σώμα, καθαρίζει συκώτι, νεφρά, παράσιτα και αυξάνει την ενέργεια του σώματος. ΠΡΟΣΟΧΗ αντενδείκνυται η χρήση της συσκευής αποτοξίνωσης σε όσους έχουν: καρδιακό νόσημα, ηλεκτρικές συσκευές στο σώμα (βηματοδότη, αντλίες), επιληψία, μεταμοσχευμένο όργανο, εγκυμοσύνη, ανήλικοι.
Διάρκεια 80’

Τάϊ  Γιόγκα Μασάζ

Η ολιστική μέθοδος ενσωματώνει υποβοηθούμενες κινήσεις Γιόγκα, με τεχνικές Σιάτσου & Ρεφλεξολογίας, ξεκλειδώνει τις αρθρώσεις και απελευθερώνει το σώμα από νευρικές & μυϊκές εντάσεις. Βελτιώνει την στάση του σώματος και την ευλυγισία, χαρίζει ευεξία & ζωτικότητα. Στη διάρκεια της συνεδρίας είστε ντυμένοι με άνετα ρούχα π.χ φόρμα γυμναστικής.
Διάρκεια 60’

Τι να κάνετε πριν τη συνεδρία

  • Ένα ζεστό μπάνιο 15 λεπτά πριν, προετοιμάζει και χαλαρώνει το σώμα (τα μαλλιά σας να είναι στεγνά)
  • 2 ώρες πριν, καλό είναι να μην έχετε καταναλώσει πολλά υγρά
  • Αφαιρέστε τυχόν κοσμήματα (βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια)
  • Εάν έχετε φάει, να είναι ελαφρύ γεύμα, τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη συνεδρία
  • Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, το μαύρο τσάι και τον καφέ  

Μην ξεχνάτε

  • Ενημερώστε τον Θεραπευτή σας για τυχόν προβλήματα υγείας ή αλλεργίες
  • Οι Ολιστικές Θεραπείες στοχεύουν στη διατήρηση & ενίσχυση της υγείας, δεν αντικαθιστούν την ιατρική φροντίδα, αλλά μπορούν να συνεργαστούν άριστα με αυτήν. Αποδίδουν το μέγιστο όταν εφαρμόζονται προληπτικά και τακτικά
  • Όλα τα  Έλαια και Αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται είναι Οργανικά και πιστοποιημένα για εφαρμογή στο σώμα