ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι :

 

Ανάπλαση & αντιγήρανση δέρματος

Χρησιμοποιούμε το σύστημα ογκομετρικής αντιγήρανσης και δερματικής ανάπλασης VIVACE .

Το σύστημα VIVACE, μέσω της κλασματικής τεχνολογίας (Fractional) και της διπολικής ραδιοσυχνότητας , θερμαίνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα τον ιστό για θεραπείες εν τω βάθει σύσφιξης, ανάπλαση ουλών ακμής και ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό, μείωση ευμεγεθών πόρων, ανόρθωση περιγράμματος προσώπου και βελτίωση υφής, τόνου και ελαστικότητας του δέρματος.

Πλεονεκτήματα VIVACE : Ελάχιστος πόνος, εκμηδενισμένη πιθανότητα εγκαυμάτων, ελάχιστη αποθεραπεία, τρισδιάστατη ογκομετρική σύσφιξη, μέγιστο αποτέλεσμα ανόρθωσης.


OXYGENEO3.png

Αναζωογόνηση προσώπου

Με την βοήθεια του μηχανήματος OxyGeneo, η 3 σε 1 απόλυτη θεραπεία προσώπου, επιτυγχάνεται η απολέπιση των νεκρών κυττάρων, η διοχέτευση θρεπτικών ουσιών, η οξυγόνωση των κυττάρων και η μείωση της εμφάνισης ρυτίδων.


Αντιμετώπιση δυσχρωμιών δέρματος

Γίνεται με τα peelings νέας γενιάς που είναι μία ή περισσότερες ουσίες που εφαρμόζονται στο δέρμα αφενός για την περιορισμένη και ελεγχόμενη καταστροφή των στιβάδων της επιδερμίδας και αφετέρου για την διέγερση των κυττάρων τόσο για την παραγωγή νέων κυττάρων όσον και για την παραγωγή βασικών δομικών συστατικών του δέρματος.

model-face-beautiful-black-and-white-407035-opt.jpeg

mderma-safety-tip-housing-orange-tip.png

Μεσοθεραπεία

Είναι μία διαδικασία κατά την οποία εκχύουμε με τη χρήση του σύγχρονου dermapen διαλύματα υαλουρονικού οξέος , ενεργών συστατικών βιταμινών, και αντιοξειδωτικών ουσιών. Μπορεί να εφαρμοσθεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με στόχο τη βαθειά ενυδάτωση, την αντιγήρανση και τη συνολική αναζωογόνηση του δέρματος. Επίσης εφαρμόζεται και στο υπόλοιπο σώμα όπως στους γλουτούς και τους μηρούς με σκοπό την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.


Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος. Είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων. Απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες. Ο καθαρισμός με την χρήση ατμού (vapeur) :

  • Χαρίζει Οξυγόνωση
  • Προσφέρει βελτιωμένη μικροκυκλοφορία
  • Διευκολύνει την εξαγωγή σμήγματος
  • Αυξάνει την εισαγωγή δραστικών ουσιών
  • Οδηγεί σε αποτοξίνωση του δέρματος
  • Προετοιμάζει το δέρμα να δεχθεί περαιτέρω εξειδικευμένες θεραπείες.
vapeur-opt.jpg

pdo.jpg

Ενέσιμες θεραπείες

Botox, Fillers (εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος ) και PDO Threads που γίνονται από συνεργάτη Πλαστικό Χειρουργό.